Stomerij Sassen, sinds 1964


Stomerij Sassen is hét professionele textielreinigingsbedrijf in Haarlem sinds 1964. Als tweede generatie staan wij, Leida & Jacques Sassen (foto rechts), reeds 30 jaar aan het roer. Met een team van zeer betrokken medewerkers bedienen wij een grote trouwe klantenkring. Dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Vooruitstrevendheid en vernieuwend met aandacht voor de wensen van de klant is daarbij onze drijfveer.

Aandacht voor de wensen van de klant

Sommige stoffen zijn zo gevoelig dat ze niet gereinigd kunnen worden zonder speciale apparatuur en deskundigheid. Per aangeboden artikel wordt er door ons bekeken wat de grondstof is, of de stof is veredeld en wat de beste reinigingsmethode is. Wij kiezen altijd voor de meest veilige en optimale manier van reinigen. Wij reinigen met oplosmiddelen in milieuvriendelijke machines die voldoen aan alle wettelijke eisen.

Vanuit onze service gerichte dienstverlening bieden wij u nu een online service: Online-Stomerij.nl. Voor de consument van nu met weinig vrije tijd biedt de haal- en brengservice uitkomst!

Netex Kwaliteitsgarantie & milieucertificaat

Stomerij Sassen heeft het milieucertificaat 2016-2018 en voldoet aan alle wettelijke milieueisen en aanvullende voorwaarden zoals gesteld in het Eisenstellend Document van Netex.
Ook heeft Stomerij Sassen het NETEX kwaliteitsgarantie.

Jacques & Leida Sassen, al 30 jaar steaming!
Leida & Jacques Sassen

Sfeerbeelden / impressies

Klik op de kleine foto's aan de rechterkant om de foto in groot formaat te kunnen zien, of klik op de grote foto om de volgende foto in de reeks te kunnen bekijken.